Caminada per Collserola

Informació d’interès

La finalitat d’aquestes caminades, és la de fomentar el turisme local i oferir als ciutadans i ciutadanes de Barcelona la possibilitat de descobrir nous indrets de la ciutat en estret contacte amb la natura. També acollirem contents a tots aquells visitant forans interessats en participar-hi.

Les caminades per Collserola es duran a terme dels mesos d’octubre del 2022 al juny de 2023.

És obligatòria la inscripció prèvia al formulari que es trobarà més avall (enllaç).

El punt de trobada serà a la Pça. Meguidó, davant del Centre Cívic Casa Groga, (41º25’35.33″N, 02º08’13.04″E) a les 10:00 hores, els dies que s’indiquen al full d’inscripció. Accés amb transport públic: Metro L3 i L5 estació Vall d’Hebrón-Sant Genís. Bus: 19*, 27, 60, 76*, 112*, 119, H4, M19, V17, Bus a demanda Montbau, (*recomanats).

És obligatori l’ús de calçat adequat i es recomana l’ús de bastons, repel·lent d’insectes, roba còmoda i dur aigua.

Les caminades estan obertes a qualsevol persona major de 7 anys (o a menors acostumats a les passejades per la muntanya), amb un mínim de 6 participants i un màxim de 20 participants per sortida.

Amb la finalitat d’evitar endarreriments innecessaris a les passejades per la serra de Collserola, aquestes requereixen dels participants tenir un bon estat físic, s’ha de tenir en compte que hi ha indrets que son d’alta exigència física.

La durada de les passejades s’estima de 3 hores a 3 hores i mitja aproximadament, incloent les aturades que es realitzaran per descansar i/o escoltar les explicacions dels guies sobre els indrets d’interès que trobarem al recorregut.

Si no podeu venir a la passejada us demanem encaridament que ens aviseu al telèfon 934186531, per que la/es vostra/es places les pugin ocupar els interessats que es trobin a la llista d’espera.

La sortida es podrà cancel·lar fins a 24 hores abans per causes majors i s’avisarà a tots i totes els i les participants.

La ruta és :

Centre Cívic Casa Groga, Masia de Can Soler, Font del Bacallà, Viver de Can Borni, Font de la Salamandra, Pedra de Collserola, Vista Rica, Ctra. de les Aigües, Revolt de la Paella (Arrabassada) Dipòsit superior d’AGBAR de Sant Genís, Dipòsit Inferior d’AGBAR de Sant Genís, carrer Saldes, Església de Sant Genís (S-IX), Masia de Can Safont i Pça Meguidó (C.C. Casa Groga).

La distància de la ruta pot arribar a ser de +/- 9 Km amb un desnivell positiu de 401 metres. Perfil de la passejada:


Podeu accedir al formulari d’inscripció fent un clic aquí.

Calendari de sortides:

Rutes de Baixa Exigència

Hem preparat passejades de baixa dificultat, així podem donar la oportunitat a més col·lectius de gaudir de les nostres passejades pels entorns de Sant Genís amb molt poc desnivell.

Sortides Baixa Dificultat:

– Dijous, 16 de Març; Masia Can Soler + Font del Bacallà* (opcional)
– Dimecres, 22 de Març; Laberint d’Horta

Properament també passejarem fins:

Palau de les Heures, Font del Racó.

La forma d’inscripció és la mateixa que la explicada més amunt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: