Cavalcada de Reis 2012

El proper dijous 5 de gener de 2012 Cavalcada de Reis al barri.

Per segon any consecutiu tornen els Reis d’Orient a Sant Genís, i aquest any amb més sorpreses.

Enguany les entitats que col·laboren en la organització son:  l’A. VV de Sant Genís, el Club de futbol Sant Genís-Penitents,  I. E. Menéndez Pidal, les AMPA’s de l’Escola Bressol i Montserrat, l’ Unió Ciclista Sant Genís dels Agudells, el Centre Cívic Casa Groga,  i els Hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Rafael. El supermercat Tot d’Avui col·labora proporcionant tot el necessari per poder fer la xocolatada.

També volem agrair la col·laboració dels comerços del barri en la recollida de caramels i al districte d’Horta-Guinardó pel seu recolzament en la organització de la cavalcada i lliurament de cartes a ses Majestats els Reis d’Orient, i especialment a tots els veïns i veïnes que participaran i gaudiran de la cavalcada.

Estrenem recorregut i estarem acompanyats per efectius de la Guàrdia Urbana. El nou recorregut és el següent: Pça de la Font del Roure (mina), Costa Pacheco, Avgda. Elies i Pagès,  Pça. Madrona Prat, Natzaret, Avgda. Jordà, Judea, Sinai i Natzaret fins als Jardins Arnalot.

Compartint l’il·lusió dels més petits, proposem tal com vàrem fer l’any passat, que tots els nens portin al llarg del recorregut un fanalet per indicar el camí a Ses Majestats, (ja sabeu que al barri malauradament, els carrers no els tenim guarnits). Podeu trobar com poder fer els fanalets aquí, així els vostres fills i/o nets poden estar entretinguts durant una estona a les vacances escolars, també hi podreu trobar aquí per imprimir una carta als reis.

Un cop acabada la Cavalcada, els Reis aniran a la tarima instal·lada davant de la Casa Groga a on se’ls hi farà l’ofrena del pa i la sal i de les claus “màgiques” del barri que obren totes les portes. Acte seguit, els nens podran lliurar les seves cartes en mà al seu Rei Mag preferit. En cas de pluja l’acte es traslladaria a l’interior del Centre Cívic.

Us demanem que feu cas de les indicacions del servei d’ordre de la Cavalcada. Per evitar les aglomeracions de l’any passat hem preparat un dispositiu perquè tothom pugui gaudir de la màgia d’aquesta nit, amb civisme, convivència, tranquil·litat i alegria. Tots els nens i nenes podran lliurar les seves cartes als reis i a més les famílies podran fer les fotografies de manera còmoda i tranquil·la.

No cal dir que us hi esperem!.

Com es va fer l’any passat,  podeu col·laborar dipositant bosses de caramels als llocs preparats a l’efecte en els comerços del barri. Podeu comprar les bosses de caramels a; Supermercat Tot d’Avui, Alimentación Moisés Mallen i a Fruites Marga.

Un cop més fem una crida als veïns/es per que col·laboreu en la organització de la cavalcada, els interessats adreçeu-vos al local de l’A.VV. carrer Naím 5, o envieu un mail a avsantgenis@gmail.com

Aprofitem la ocasió per desitjar-vos un molt feliç any 2012, ple de salut i feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: