Cavalcada de Reis 2015

2015cartell

El proper 5 de gener a partir de les 17:30 tornarem a gaudir de la cavalcada i de la presència dels reis d’orient al barri.

El recorregut serà:

Sortida de la Font del Roure – Costa Pacheco – Elies i Pagès – Pça. Madrona Prat – Natzaret – Avgda. Jordà – Judea – Lledoner – Natzaret – Jardins Arnalot i Casa Groga.

Al voltant de les 19:00 ses majestats baixaran dels vehicles davant de l’escola Montserrat i faran a peu el trajecte fins a la Haima a on rebran la salutació de l’A. VV. en representació de tots els veïns del barri i els hi farem l’ofrena del pa i la sal i també els hi lliurarem les claus de les cases del barri, a continuació tots els nens i nenes del barri podran lliurar les cartes als reis. Un cop acabat el lliurament de cartes podreu gaudir de la xocolatada per gentilesa dels Supermercats Tot d’Avui.

Us convidem a rebre a ses majestats amb fanalets, així farem més lluïda la cavalcada.

Us preguem que feu cas de les indicacions de la organització i vigileu amb cura als nens durant el recorregut de la cavalcada.

Com venim fent des de que hem recuperat la cavalcada al barri, us animem a col·laborar fent donació de bosses de caramels al local de l’A.VV.. Les bosses les podeu comprar al barri a la botiga del Moisés Mallén, a la Pça. Palestina, i a la botiga de queviures del carrer Sinaí nº 2 i al Caprabo de l’Av. Jordà.

Podeu trobar una carta per escriure als reis fent un clic aquí.

Podeu fer un fanalet amb una ampolla d’aigua petita i una llàntia o be si voleu treballar una mica podeu fer-lo amb cartolina tal com s’indica aquí.

Podeu descarregar el cartell en pdf de la cavalcada des d’aquí.

Degut a la lamentable manca de voluntaris, ens veiem en la necessitat, de demanar a tots els pares -o a un d’ells- dels nens majors de 9 anys que vulguin participar a la cavalcada, que col·laborin en les tasques organitzatives i de seguretat que requereix un acte d’aquest tipus, si no, no obtindrem el permís corresponent per part de la Guàrdia Urbana, amb les conseqüències que això podria comportar, i els nens de Sant Genís no s’ho mereixen. Amb tots els voluntaris realitzarem una reunió prèvia.

També us informem que amb la finalitat d’evitar accidents i repartir els caramels de forma més eficient, aquests no es llençaran als peus del públic. La idea és aprofitar més els caramels, perquè no els aixafin els vehicles, però sobretot augmentar la seguretat dels infants i prevenir accidents.

Podeu demanar més informació o fer la inscripció al local de l’A.VV., Av. Jordà 29-31

Volem agrair als residents del Polivalent i a la comunitat de l’Hospital de Sant Rafael i a l’Hospital de la Vall d’Hebron la seva col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: