Cavalcada de Reis 2018

El proper 5 de gener a partir de les 18:00 tornarem a gaudir de la Cavalcada i de la presència dels Reis d’Orient al barri.

Recollirem a ses majestats a la part alta del barri a on tothom que vulgui els hi podrà donar la benvinguda, acte seguit pujaran als seus vehicles i es posarà en marxa la comitiva reial. El recorregut d’enguany serà:

Sortida de la Font del Roure – Costa Pacheco – Elies i Pagès – Pça. Madrona Prat – Natzaret – Avgda. Jordà – Haifa – Naïm – Av. Jordà – Judea – Sinai – Lledoner – Natzaret – Jardins Arnalot i Casa Groga.

Al voltant de les 19:15 ses majestats baixaran dels vehicles davant de l’escola Montserrat i faran a peu el trajecte fins a la Haima a on rebran la salutació de l’A. VV. en representació de tots els veïns del barri i els hi farem l’ofrena del pa i la sal i també els hi lliurarem la clau màgica que obre totes les cases del barri, a continuació tots els nens i nenes del barri podran lliurar les cartes als reis. Un cop acabat el lliurament de cartes els nenes podran gaudir de la xocolatada per gentilesa dels Supermercats Tot d’Avui.

Us convidem a rebre a ses majestats amb fanalets, així farem més lluïda la cavalcada.

Us preguem que feu cas de les indicacions de la organització i vigileu amb cura als nens durant el recorregut de la cavalcada.

Podeu trobar una carta per escriure als reis fent un clic aquí.

Podeu fer un fanalet amb una ampolla d’aigua petita i una llàntia o be si voleu treballar una mica podeu fer-lo amb cartolina tal com s’indica aquí.

Podeu descarregar el cartell en jpg de la cavalcada des d’aquí.

També us informem que amb la finalitat d’evitar accidents i repartir els caramels de forma més eficient, aquests es llençaran només des del darrer vehicle i no als peus del públic. La idea és aprofitar més els caramels, perquè no els aixafin els vehicles, però sobretot augmentar la seguretat dels infants i prevenir accidents.

Podeu demanar més informació o fer la inscripció com a voluntaris al local de l’A.VV., Av. Jordà 29-31.

Volem agrair als residents del Polivalent i a la comunitat de l’Hospital de Sant Rafael i a l’Associació de Comerciants de Sant Genís, i a tots els veïns que títol individual ens donen un cop de mà.

%d bloggers like this: