Cavalcada 2011

Ens plau anunciar-vos que recuperem la Cavalcada de Reis al barri.

Finalment la organització va a càrrec només de la Coordinadora d’Entitats del Barri, ja que no es va poder arribar a un acord per compartir la de Montbau per problemes d’horaris i pressupost.

Concretament les entitats que ho organitzen son; l’A. VV de Sant Genís, el Club de futbol Sant Genís-Penitents, el Club de Petanca Sant Genís, I. E. Menéndez Pidal, les AMPA’s de l’Escola Bressol i Montserrat i l’Associació de Venedors del Mercat.

També volem agrair la col·laboració dels comerços del barri en la recollida de caramels, a la Caixa del Penedès, la Caixa de Pensions, així com a l’Hospital de Sant Rafael, la Parròquia de Sant Genís, l’Hospital de la Vall d’Hebron, el Centre Cívic Casa Groga i al districte d’Horta-Guinardó pel seu recolzament a la organització de la cavalcada i lliurament de cartes a ses Majestats els Reis d’Orient, i especialment a tots els veïns i veïnes que vulguin participar a la cavalcada.

Ens hem vist obligats a modificar el recorregut previst, degut a la manca d’efectius de la G.U., ja que han de donar cobertura a la que organitzen el districte a Horta i a la del Ajuntament de Barcelona. Tot i això la cavalcada transcorrerà per la major part del barri, tenint una part del seu recorregut (per primera vegada), per la part alta de Sant Genís.

Compartint l’il·lusió dels més petits, proposem que tots els nens portin al llarg del recorregut un fanalet per indicar el camí a Ses Majestats, (ja sabeu que al barri malauradament, els carrers no els tenim guarnits). Podeu trobar com poder fer els fanalets aquí, així els vostres fills i/o nets poden estar entretinguts durant una estona a les vacances escolars, també hi podreu trobar aquí per imprimir una carta als reis.

Un cop acabada la Cavalcada, els Reis aniran a la Casa Groga a on se’ls hi farà ofrena del pa i la sal i la clau “màgica” del barri que obre totes les portes, a on el Cor Groc, cor del Menéndez i cor de l’escola  Montserrat cantaran unes nadales de benvinguda a ses Majestats.

Acte seguit, els nens podran lliurar les seves cartes en mà a qualsevol del Reis Mags.

No cal dir que us hi esperem!.

Podeu veure el cartell de la cavalcada amb el recorregut fent un clic aquí.

Un cop més fem una crida als veïns/es per que col·laboreu en la organització de la cavalcada, els interessats adreçeu-vos al local de l’A.VV. carrer Naím 5 o envieu un mail a avsantgenis@gmail.com

Aprofitem la ocasió per desitjar-vos unes bones festes i un molt bon any 2011 ple de salut i feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: