Festa Major 2018

Benvinguts a la pàgina a on podreu trobar tota la informació referent a la Festa Major 2018 del nostre barri

cartell + logos 2018 bo

Aquest és el guanyador del I concurs de cartell de la Festa Major 2018, obra de la Paula Maguillo, alumna de l’IES Vall d’Hebron.

Desplaça’t a la Festa Major!

Aquest any podreu trobar força novetats a la nostra Festa. Començant per que el Desplaça’t, el Festival d’Arts del Carrer, que organitza el Centre Cívic Casa Groga, dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Genís 2018, inundant el barri d’art i cultura.

Desplaçat_2018_A3_web

Quines novetats hi trobareu?

Punt Lila
Durant tota la Festa estarà actiu el Punt Lila. Un espai d’acollida i acompanyament en el cas que algú/na es senti assetjat/da per a qualsevol motiu.

Recordem que les Festes de Sant Genís són un espai lliure d’agressions sexistes, xenòfobes i LGTBIfòbiques.

La presència de les noves entitats del barri al llarg del cap de setmana del 8 al 10 de juny, a la mostra d’entitats, realitzant activitats per a tots els públic. A més el divendres després del pregó, enguany a càrrec de l’Associació de Joves de Sant Genís, que de ben segur ens sorprendran, podreu gaudir d’un nou concert de la Orquestra Infantil i Juvenil Integrasons de Sant Genís i La Taxonera, amb alumnes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat i de l’IES Vall d’Hebron, un projecte reeixit del Pla de Barris.

També el divendres per la tarda, la Fundació 3 Turons i l’Escola d’Art Floral de Catalunya, oferiran conjuntament als més petits (fins a 12 anys), un taller de joieria amb elements vegetals.

Dissabte al matí l’habitual mostra d’entitats i novament la Fundació 3 Turons i l’Escola d’Art Floral organitzen un taller floral d’estructures lúdiques per a participants a partir dels 13 anys. Per la tarda gaudirem d’una exhibició d’arts marcials organitzada per la Asociación Deportiva Sant Genís, i de l’actuació de l’escola de Batuka de la Escola Gravi, i l’Associació de Joves ens organitzarà una nova cursa de cambrers.

Diumenge al matí en comptes dels habituals inflables, els més petits podran gaudir de jocs d’aigua per gentilesa d’AGBAR, i dels contes repensats, per acabar amb el ja tradicional Canó d’escuma. També estrenem activitat, i es que els nois de la Asociación Deportiva Sant Genís organitzen una cursa popular, que ens recordaran a les antigues curses que es feien al barri organitzades per les escoles Menéndez Pidal i Juan Ramón Jiménez. Aquesta cursa vol ser un homenatge al nostre recordat José González i portarà el seu nom. Una bonica i emotiva iniciativa.

Recordem que tots els horaris i activitats recollits en el programa de la Festa Major, son orientatius i poden patir modificacions sense previ avís.

7é Torneig d’escacs [ves-hi]

La nit jove de dissabte, organitzada per l’Associació de Joves de Sant Genís comença al vespre, podreu gaudir d’unes quantes hores de música electrònica de Km 0, i sense res que envejar al Sònar.

2018 nit jove

Descàrregues:
Cartell Festa Major 2018
Cartell Desplaça’t 2018
Programa Desplaça’t
Programa Festa Major 2018

 

%d bloggers like this: