FESTA MAJOR 2019

cartell 2019 petitCartell guanyador del II Concurs de Cartell de la Festa Major 2019, l’autor és en José Ricardo Méndez, alumne de l’IES Vall d’Hebron.

Benvinguts al web a on trobareu tota la informació referent al Festa Major de Sant Genís del 2019.

El pregó d’enguany anirà a càrrec de la directora de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, Maite Guzmán. Amb aquest petit homenatge, volem contribuïr a la celebració del 50e aniversari de la nostra escola.

També retrem un merescut homenatge a, la nostra fins fa poc presidenta, la Sacri Burgos. agrairem la vostra presència i escalf en aquest emotiu acte de reconeixement a la seva incansable tasca per millorar en tots els sentits, el nostre estimat barri.

Pel que fa a les activitats, aquest any podreu gaudir, com en edicions anteriors, de la implicació de les entitats del barri, que també organitzen actes, tallers i curses populars dins de la programació de la Festa. No ens oblidem de la Festa Jove, un any més els joves del barri, organitzen i gestionen el seu espai amb concerts als jardins de Manuel J. Arnalot, us convidem a fer-hi un tomb per gaudir del que us han preparat els més joves.

També podreu participar dels actes que ja son uns clàssics de la nostra Festa; Sopar de Carmanyola, Ball de Festa Major, Paellada Popular, Open de petanca, etc… I dels nous com la II edició de la Cursa Popular de Sant Genís Memorial José González, que organitza la Asociación Deportiva de Sant Genís, i que sortegen una moto durant la festa pro material del seu local. Més avall anireu trobant la resta d’informació de les diferents activitats amb més detall, i els enllaços per descarregar els cartells i la programació de la Festa.

Us esperem a tots i totes a la Festa Major 2019!, convideu a amics i familiars!.

POLICE LINE petit

El servei de Bar Oficial de la Festa Major 2019 va a càrrec del Bar de la Casa Groga. Si hi consumeixes ajudes a finançar la Festa Major del Barri, estarà obert sempre que hi hagi actes a la Pça. Meguidó.

Vols participar al OPEN de petanca? Apropat el dissabte dia 1 de juny a les 9 del matí a les pistes de petanca, no cal inscripció prèvia.

Vols participar al Campionat de Remigi, Guinyot o Dòmino per parelles? t’has d’inscriure a les llistes que hi ha al Casal de Gent Gran de Sant Genís.

Vols participar al Torneig d’escacs? fes un clic a l’enllaç: VIII Torneig Escacs

Vols participar a la Cursa Popular II Memorial José González? Inscripcions a la carpa de la A.D. Sant Genís durant la Festa Major, recollida de dorsals abans de la sortida.

2019 paella petit

Vols apuntar-te a la paellada popular del diumenge 2 de Juny? podràs comprar els tiquets a la carpa de l’AVV els dies de la Festa Major. Preu 11 € per persona, inclou: Parament de la taula, pa i coberts, paella mixta, beguda (vi i gasosa) i les postres.

Si voleu participar a d’altres activitats, ho podeu fer al mateix lloc a on es realitzin.

2019 panera

Descàrregues:

 

 

 

%d bloggers like this: