SANT JORDI 2023

Enguany la diada de Sant Jordi, la celebrarem al barri el divendres 21 d’abril del 2023, com en anys anteriors comptarem amb la participació d’altres entitats del barri de Sant Genís dels Agudells.

Malgrat que el Concurs literari està adreçat principalment als i les alumnes de les escoles del barri, la participació és oberta a tothom, que acompleixi amb els requisits recollits a la bases del Concurs (més avall).

El Concurs Literari compta amb la inestimable col·laboració de Penguin Random House Grup Editorial

Bases XI Concurs Literari Infantil i Juvenil i IX Premi Pere de la Fuente

Bases Concurs Cartell de Festa Major 2023 (restringit a l’IES Vall d’Hebron)

A les 19:00h l’acte de lliurament de premis del V Concurs de Cartell de Festa Major i del XI Concurs Infantil i Juvenil de Sant Jordi i el IX Premi Pere de la Fuente, a la sala polivalent del Centre Cívic Casa Groga.

Qui era en Pere de la Fuente?

El 20 de desembre del 2012 ens va deixar de manera sobtada el nostre vocal de cultura Pere de la Fuente.

En Pere era força polifacètic, un multitasca com es diu ara. Malgrat gaudir d’una ben merescuda jubilació la seva vitalitat no el deixava parar quiet.

El Pere era llicenciat en filosofia i havia estat mestre tant del IES. Vall d’Hebron com d’un Institut a Sta. Coloma de Gramenet. La seva tasca de mestre anava més enllà de les aules, i com va quedar palès en múltiples ocasions, va donar “classes d’ètica” als nostres governants.

El Pere era un home íntegre, amant i respectuós de la llibertat d’ell i la dels altres. Amb un sentit crític i analític alhora envers tot el que considerava injust, i amb una gran estima cap al nostre barri i la seva gent.

Destacarem de la seva feina a l’A. VV.;  la demanda de l’arborètum al solar del Ribes, la protecció dels entorns de Collserola, la demanda d’una biblioteca al barri i les denuncies gràfiques dels racons més degradats del barri -la fotografia era una altre de les seves passions- l’estat ruïnós dels patis de Sidó-Lledoner i la reivindicació de Can Soler com a equipament pel barri, entre d’altres més.

Volem que aquest premi que du el seu nom, serveixi d’homenatge permanent a un veí que amb discreció va treballar pel nostre barri amb una dedicació encomiable. Que la terra li sigui lleu.

Ben aviat aquí trobareu tota la resta d’informació de les activitats que inclourà la diada de Sant Jordi a Sant Genís dels Agudells.

Disculpeu les molèsties.

A %d bloguers els agrada això: