Documents

Aquí hi trobareu tota la documentació ordenada per dates que adrecem a les administracions i partits polítics, així com documentació d’interès per als associats i veïns en general.

Respostes

 1. Soy una vecina que desde mi casa veo diariamente las obras, es indignante que este este parque este tan parado y abandonado, las tanques se cayeron por la lluvia y el viento y nadie las arreglo , plantaron plantas y alli estaban en abandono, los bancos para sentarse envueltos con los cartones y súper mojados imprecnado el agua de la lluvia y el carton abrieron el suelo y lo cerraron un monton de veces ¿ CUANTO DINERO PAGAMOS POR ESTA MALA ORGANIZACIÓN ?,en fin yo opinino con lo que veo desde mi ventana que esto es un desastre desde el día que lo empezaron a construir . Mi opinión es que si estuviera en otras zonas de Barcelona estaría hecho con mas rapidez.
  ¡ Gracias a sociación por vuestro trabajo !

  Un saludo

  Gressy
  referente a su escrito del parque calle perea

 2. Mirarem d’aclarir algunes coses.

  1er L’ajuntament s’ha negat a recepcionar la obra, ja que no s’ajustava a les condicions de la contractació. Considerem que si hi ha risc per a les persones, especialment pels nens, han actuat bé.
  2on El retard és degut a que alguns dels elements s’estan fent de nou, i el talús s’havia d’esperar a que estigués consolidat, a banda de les discrepàncies que s’han hagut de resoldre entre els serveis tècnics i la empresa.
  3er Amb aquesta empresa constructora sembla ser que el districte no hi treballarà més, segons ens han informat.
  4at No hi ha cap cost afegit, el que s’hagi de reposar va a càrrec de la empresa constructora, tal com ha passat amb les obres de la Pça. Palestina i entorns, si no es recepciona la obra, la constructora no cobra el que sortia a les condicions de la contracta, ni més ni menys.
  5e El fet que aquesta obra estigui a Sant Genís no implica absolutament res. Quan estigui oberta, si voleu, en parlem una altra vegada. Pensem que quedarà un espai molt digne i que serà una entrada al barri que ens agradarà a tots força.
  6e A l’espai han estat treballant tant el districte com GISA, aquest darrers les obres del metro, i són els que s’han passat 3 anys obrint i tancant forats. En una reunió amb el Director General de Transports de la Generalitat si la va exposar la queixa sobre aquesta situació.
  7e Sobre els robatoris de metall a la part alta del barri, s’està treballant per reposar els elements robats i solucionar definitivament el problema.

  Us recordem que l’A.VV de Sant Genís està a disposició de tots els veïns del barri, socis o no, per aclarir dubtes i treballar pel benestar de Sant Genís. La transparència en la gestió i facilitar tota la informació als veïns és una de les prioritats de la nova junta.

 3. Hola, bon tarda,
  sóc un veí d’aquest magnífic barri, Sant Genís dels Agudells, i m’agradaria que m’acaríssiu un dubte.

  El dubte que tinc, és si finalment en construirà el desitjat parking públic en el gran descampat que hi ha al carrer Costa Pacheco, destinat als molts veïns interessats dels carrers d’Elies Pagès, Costa Pacheco, Cànoves i Viver; per tal de tenir el nostre cotxe o moto segur i no témer per possibles robatoris, plujes o alguna que altra nevada…

  A més, amb la contrucció d’aquest parking, els carrers Elies Pagès i Costa Pacheco podrien ser de dos carrils, fent-los més dinàmics i elegants.

  Finalment, si les voreres no estiguéssin invaïdes pels cotxes, podríem reparar els desperfectes en aquestes voreres. Fins i tot, podríem reduir la vorera dreta per tal d’ampliar l’esquerra (números imparells), per fer-la més espaiosa i còmode, per tal de tenir una vorera gran i no dues petites.

  Gràcies per tota la vostra feina.

  Esperem la vostra resposta.

  Fins aviat 🙂

  Atentament,

  Veí de Sant Genís dels Agudells.

  • Aquest és un tema complicat, més que res perquè aquest espai te diferents propietaris i a més al PGM contempla un vial des de les escales fins a Costa Pacheco. El tema de l’aparcament a la part alta del barri l’estem tractant amb el districte, per trobar-hi solucions. Us en informarem quan sapiguem alguna cosa.

 4. ¿porque no han arreglado la acera de la calle nazaret , la del lado de la isglesia, aprovechando que asfaltaban?

  • Hola Alberto

   Las obras no eran del ayuntamiento, sino de AGBAR. Por lo que sólo actúan donde realizan las zanjas.

   El tema de la acera lo tenemos en la agenda, pero el presupuesto del distrito es el que tienen y entendemos que existen otros temas más urgentes en estos momentos. De todos modos no nos olvidamos.

 5. Fareu alguna obra al barri ,o que

  • Hola Miquel.

   Volem aclarir-te que nosaltres no fem cap tipus d’obres, som una A. VV. i la nostra feina es dinamitzar el barri i reclamar a l’administració que executi les millores que el barri i els seus veïns necessiten, a tots els nivells.

   La situació econòmica és la que és, però no deixem de reclamar allò que considerem que és bo pel barri, i escoltem als veïns (socis o no), que ens manifesten les seves inquietuds. Sempre partint de la base que som els interlocutors del veïns davant de l’administració.

 6. Hola, soc un vei de aqust barri, i voldria saber si a les obres esta previst recuperar la pista de basquet que estaba abandonada, on nomes quedaven els suports de les cistelles, o si al menys tindrem cistelles a la nova ordenacio de aquest espai.

 7. Hola , soy vecina de este barrio, y me gustaría saber como va lo del proyecto del casal del barrio y en que lugar estaría ubicado.

  • Hola Francesca

   Tens la resposta per mail

   Salutacions.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: