Tràmits

Us informem que  l’A.VV. està disponible pels nostres associats per assessorar-los i realitzar qualsevol tràmit administratiu telemàtic de forma gratuïta des del local de l’A.VV., durant els horaris d’obertura habituals.

ÀREA VERDA

Si no heu rebut l’acreditació o la tarja de resident, (imprescindible a partir de gener del 2012), podeu demanar-la per internet des d’aquest enllaç.

EXCÉS DE SOROLL

El tràmit permet denunciar l’excés de soroll en diversos àmbits de la vida ciutadana, com ara obres, locals, bars, habitatges, centres de treball o industries.

Cal saber que: Els nivells sonors màxims permesos varien segons el soroll ambiental de la zona, la franja horària en què es produeixin i la causa que els provoqui.

En general, la franja horària diürna va de 7.00 h a 21.00 h, de 21.00 h a 23.00 h és la franja vespre i la nocturna, de 23.00 h a 7.00 h. Dins dels habitatges, no està permesa cap activitat (l’ús d’aparells sorollosos, funcionament d’electrodomèstics, instruments musicals, canvi de mobles, obres, cants, sorolls d’animals domèstics, etc.) que pugui pertorbar el descans dels veïns entre les 21.00 i les 8.00 hores.

Tràmit on-line: clic aquí.

ACCIDENTS A LA VIA PÚBLICA

Si patiu alguna caiguda a la via pública, amb resultat de danys, per culpa de manca de manteniment, obres, desperfectes, etc . . Heu d’avisar al servei d’emergències del 112, perquè us atenguin al lloc dels fets i demanar la presència de la Guàrdia Urbana per poder realitzar l’atestat corresponent. Això us facilitarà molt els tràmits, si a posteriori voleu presentar reclamació pels danys.

PUNT BCN

Nou quiosc de tramitació i gestió d’informació de l’Ajuntament de Barcelona al C.C. Casa Groga. Anomenats Punt BCN, aquests quioscos permeten fer una part important dels tràmits de població i hisenda i emetre certificats finalistes, com ara els certificats de residència, o qualsevol d’altre que no necessiti cap tipus de signatura oficial.

DENUNCIES A LA GUÀRDIA URBANA

Veure informació fent un clic aquí.

ASSISTENTA SOCIAL

Podeu accedir als telèfons i horaris dels serveis socials de la Vall d’Hebron fent un clic aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: